Jedeme na OpenAlt, přijďte na kávu

O víkendu 7. a 8. listopadu proběhne v Brně tradiční OpenAlt (dříve LinuxAlt). Budeme tam, přijďte si popovídat.

Po velmi vydařených LinuxDays, na kterých jsme nemohli chybět, vyrážíme na brněnský OpenAlt. Určitě dorazte, akce bude zase plná přednášet, stánků a hlavně zajímavých lidí. S námi se můžete pobavit nejen o Linuxu na serverech a našich VPS.

OpenAlt_stanek

Na OpenAltu za nás bude Petr Krčmář přednášet o instalaci Debianu pomocí utility debootstrap. Můžete si tak třeba na virtuál u vpsFree.cz nainstalovat vlastní systém bez nutnosti použít připravenou šablonu. Bude to jistě prakticky předvedeno.

Zároveň jsme pro vás připravili workshop o základech správy linuxové VPS. Pokud uvažujete nad vlastním serverem a bojíte se do toho skočit po hlavě, navštivte praktický workshop, kde vám Pavel Šnajdr předvede, že na tom není nic strašlivého.

Zároveň opět na akci otevřeme svůj stánek (jako vloni), kde vám ukážeme server, řekneme všechno podstatné o našem sdružení, ukážeme vám řezací plotter (a budeme řezat nálepky na notebook) a k tomu všemu vám baristé z Penerini Coffee uvaří výbornou kávu. Sedněte na vlak a přijeďte!

kava

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *