Křišťálovou Lupu jsme nevyhráli… zatím

Včera byl vyhlášen desátý ročník ankety Křišťálová Lupa. Byli jsme nominováni v kategorii Nástroje a služby a odnesli jsme si krásné deváté místo.

Křišťálová Lupa měla už deset ročníků, ale my jsme se přihlásili až do toho letošního. V srpnu jsme vás prosili o nominační hlasy, které nás dostaly do konečného hlasování.

Včera proběhl finálový večer s vyhlášením, kde jsme se mihli v přehledu nominovaných projektů:

Kristalova_Lupa_2015

Nakonec jsme skončili na devátém místě z jedenácti, ale i tak to byl na první ročník úspěch. Sice jsme byli nesprávně zapsaní jako vps.Free.cz a ve výsledkové listině jsme nesprávně uvedeni jako web hosting, ale to se nováčkům stává.

Bojovat proti ČSFD nebo Mapy.cz je jistě velmi těžké, ale my to nevzdáváme a příští rok to zkusíme znovu. Věříme, že nás podpoříte a budeme nejméně na… osmém místě! ☺

I tak to pro nás mělo cenu, protože za poslední dva měsíce jsme na webu měli nejvíce návštěv právě z webu ankety. Přišlo celkem 680 nových návštěvníků, na druhém místě je pak Lupa.cz se 72, takže se o nás dozvěděly stovky nových lidí, které jsme třeba zaujali a časem se stanou našimi členy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *